Wifi kwetsbaarheid maakt Windows PC’s hackbaar

Beste klant,

Er is een ernstige kwetsbaarheid ontdekt in WIFI. Een hacker kan vrij eenvoudig toegang krijgen tot je Windows-computer, zolang hij in de buurt van je apparaat is. Een technische beschrijving hiervan vind je in het vaktijdschrift Data News Klik hier.

Hoe is dit mogelijk?
Een computer bevat veel software, en een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Het blijkt dat WIFI nu een zwakke schakel is.

Hoe kan ik dit oplossen?
Fabrikanten zoals Microsoft, HP, Apple, Google en vele anderen werken dagelijks aan het aanpassen van software om beveiligingslekken te dichten. Het goede nieuws is dat er een bijgewerkte versie van het WIFI-programma beschikbaar is. Deze moet echter op jouw computer worden geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je alle programma’s op je computer bijwerkt. Daarna ben je opnieuw beschermd tegen deze WIFI-veiligheidslekken.

Wij doen dit voor u
Wilt u snel in orde zijn? Maak dan een afspraak of spring eens binnen.

Ben ik daarna altijd veilig?
Jammer genoeg, neen! Want hackers zoeken (en vinden) iedere dag nieuwe lekken. Maar daar is er ook een handige oplossing voor. Voor slechts 0,5€ per dag wordt u continu beveiligd met onze servicepakketten.