Microsoft 365

Besteed uw tijd aan uw werk en niet aan installeren, bijwerken of synchroniseren. GeniouS zorgt achter de schermen voor de installatatie en ideale voorwaarden zodat u efficiënt kan werken. Uw Microsoft 365 blijft daarnaast constant up-to-date, zodat u altijd met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook werkt.

1. Al uw vertrouwde Office-apps

Microsoft 365 heeft de hulpmiddelen die u nodig hebt om altijd en overal op elk apparaat te kunnen werken. Het heeft dezelfde Office-apps die u al jarenlang gebruikt, maar dan met alle voordelen van de cloud.

Microsoft 365 geeft je de vertrouwde, altijd up-to-date toepassingen die je kent op je favoriete apparaat. Bij sommige abonnementen kan u de Office-apps op maximaal vijf pc’s of Macs en vijf tablets (iPad, Windows of Android) installeren en de installatie overdragen als u van apparaat verandert.

2. Uw zakelijke e-mail

Microsoft-producten voor zakelijke e-mail en agenda helpen je bij te houden wat belangrijk is met een duidelijke, geïntegreerde weergave van je e-mail, agenda en contactpersonen.
In Microsoft 365 worden e-mailberichten, agenda’s en contactgegevens op al je apparaten in realtime gesynchroniseerd. Inhoud is dus altijd up-to-date, welk apparaat je ook gebruikt. Het plannen verloopt overal gemakkelijk en probleemloos. En geen paniek als je je telefoon kwijtraakt. Je kunt deze op afstand wissen om je persoonlijke gegevens veilig te houden.

3. Teamwork

Nodig iedereen waarmee je werkt uit om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken, allemaal op één plek, waar je ook bent. Zoek nooit meer verwoed naar bestanden. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken.